Elektromotorer kan ombygges - og ElectroCare har stor ekspertise og know-how på dette felt

Privatlivspolitik for behandling af personoplysninger

Når du bruger www.electrocare.dk, indvilger du i, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger som er nødvendige for, at vi kan betjene dig bedst muligt.

 

Oplysningerne benyttes til at optimere og forbedre sitet og til markedsføring af Electro Care’s produkter. Når du er inde på Electro Care’s hjemmesider, efterlader din browser en række oplysninger på sider, du har besøgt. Disse oplysninger vil ikke blive publiceret til tredje mand, solgt eller givet videre.

 

Electro Care ApS forbeholder sig retten til at benytte eksterne softwareleverandører til analyse af disse data, og giver leverandøren adgang til disse data i det omfang det er nødvendigt. Hver gang du opgiver personoplysninger, vil Electro Care ApS håndtere disse oplysninger i overensstemmelse med bestemmelserne i denne Fortrolighedspraksis, og med juridisk forpligtelse i forhold til de oplysninger du giver os.

 

Oplysninger holdes fortrolige og indsamles og behandles til følgende generelle formål eller andre lovlige formål, som beskrevet i gældende lovgivning.

  • Til at behandle dit indkøb eller levere ønskede tjenester
  • Til at kunne imødekomme forespørgsler om produkter eller tjenester
  • Til at forbedre vores produkter og tjenester
  • Til at kontakte dig (e-mail el. telefonisk)
  • Til at tilpasse annoncer og indhold

Hvis vi laver større ændringer i retningslinjerne, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på www. Electrocare.dk. Det er altid de senest tilgængelige vilkår, der gælder.

 

Hvis du har spørgsmål til disse retningslinjer, skal du være meget velkommen til at sende spørgsmål eller kommentarer til os. Kontaktoplysninger finder du nederst i retningslinjerne.

 

Juridisk grundlag for behandlingen

Det juridiske grundlag for behandlingen af oplysningerne til ovenstående formål er følgende:

  • Vores retlige forpligtelser som dataansvarlig for oplysningerne (Databeskyttelsesforordningen 6, stk. 1 litra c)
  • Samtykke i forhold til direkte markedsføring og profilering i forbindelse med markedsføring (Databeskyttelsesforordningen 6, stk. 1 litra a). Oplysningerne kan i visse situationer også blive behandlet til andre formål og på baggrund af andre juridiske grundlag. Derfor kan du opleve, at oplysningerne i en vis grad kan blive behandlet fremadrettet, selvom samtykket evt. trækkes
  • Interesseafvejning at dokumentere overholdelse af lovgivningen (Databeskyttelsesforordningen 6, stk. 1 litra f)

Kilder

Persondata indsamles direkte fra dig, dine it-enheder som smartphone, tablet eller computer og de transaktioner, som du gennemfører hos Electro Care ApS.

 

Dine rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger, herunder retten til indsigt i personoplysninger, retten til at få ændret ukorrekte oplysninger, retten til at få slettet oplysninger, retten til at få begrænset oplysninger, retten til dataportabilitet, retten til at gøre indsigelse mod behandlingen og videregivelse af personoplysningerne, og til at gøre indsigelse mod automatiseret, individuel beslutningstagning.

Du har også ret til at klage til en kompetent tilsynsmyndighed, herunder Datatilsynet – http://www.datatilsynet.dk

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger og/eller dine rettigheder i forbindelse hermed, er du velkommen til at kontakte Electro Care ApS på:

 

Electro Care ApS, København/Frederiksværk/Slagelse
Generatorvej 8A
2860 Søborg

E-mail: kbh@electrocare.dk
Tlf.: 38 34 60 10

 

Brug af cookies

Cookies er små stykker af information, som gemmes på din computers harddisk. Denne information bruges til at bekræfte din identitet, når du logger på hjemmesiden eller lægger noget i indkøbskurven.
Informationen er på ingen måde skadelig for din computer og indeholder ikke fortrolig information.

 

Samtykke til at modtage direkte markedsføring fra Electro Care ApS

Ved at du giver dit samtykke til Electro Care ApS har vi dermed mulighed for at sende dig markedsføringsmateriale:

 

Electro Care ApS må behandle mine oplysninger og kontakte mig med markedsføringsmateriale herunder:

  • Lagre informationer på og indsamle allerede lagrede informationer (tracking mekanismer indlagt i meddelelserne) fra de enheder, jeg bruger til at åbne e-mails og sms/mms samt informationer om disse enheders brugeradfærd på vore website og i de udsendte meddelelser, fx hvilke e-mails der åbnes, hvor længe, hvilke emner der klikkes på mv.
  • Skrive/ringe til mig for at få oplyst ændringer i min e-mailadresse eller mobilnummer, som led i ajourføringen af mine oplysninger.

Det er frivilligt, om du ønsker at give samtykke til at modtage markedsføring mv.

 

Du kan til enhver tid afmelde dig modtagelse af e-mails på følgende e-mail:
kbh@electrocare.dk og/eller på tlf.: 38 34 60 10

 

Du har ret til at tilbagekalde samtykket. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, modtager du ikke længere ovenstående information og markedsføring.

 

Tilbagekaldelsen påvirker dog ikke den behandling, der har fundet sted forud for tilbagekaldelsen.

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE  –  RING ELLER SKRIV TIL OS
38 34 60 10
København
47 77 01 22
Frederiksværk
58 53 01 11
Slagelse

Electro Care Leverer – Hvad kan vi hjælpe dig med?

SERVICE OG REPARATION

Service og reparation
Gennem en årrække har vi opbygget en væsentlig faglig ekspertise om alt vedrørende elektromotorer, pumper, ventilatorer, gear og generatorer.

PUMPESERVICE

Pumpeservice

Driftsikkerheden er i focus når vi servicere alt fra cirkulationspumper til dræn- og spildevandspumper. Tryghed er nøgleordet.

Tilstandskontrol

Tilstandskontrol
Electrocare har fokus på at du skal undgå omkostningstunge produktionsstop – og et af vores kerneområder er forebyggende og tilstandsbaseret vedligeholdelse.

Lejestrømsmåling

Lejetrømsmåling
Undgå ødelagte motorlejer som følge af skadelige lejestrømme. Hos Electro Care har vi specialiseret os i fjerne eller minimere de ødelæggende lejestrømme.

Electro Care samarbejder med markedets bedste leverandører

Gør brug af branchens bedste team

Når du samarbejder med Electro Care får du adgang til branchens dygtigste medarbejdere.

De drømmer om Ohm og watt om natten og spiser viklinger til morgenmad.

KØBENHAVN

Hans P. Friis
Serviceleder, Pumper
T: (+45) 38 34 60 10

E: hans@electrocare.dk

Tonny Nielsen - Electrocare
Tonny Nielsen
Serviceleder, Elektroteknik
T: (+45) 38 34 60 10

E: tonny@electrocare.dk

Steen Dahlstrøm
Steen Dahlstrøm
Key Acc. Man., Tilstandskontrol
T: (+45) 38 34 60 10

E: steend@electrocare.dk

Frederiksværk

Henrik Aaen Petersen - Electrocare
Henrik Aaen Petersen
Afdelingsleder, Elektroteknik
T: (+45) 47 77 01 22

E: aaen@electrocare.dk

Jack Rasmussen
Jack Rasmussen
Key Acc. Man., Pumper
T: (+45) 47 77 01 22

E: jack@electrocare.dk

Slagelse

Henrik Hulstrøm
Henrik Hulstrøm
Afdelingsleder
T: (+45) 58 53 01 11

E: hh@electrocare.dk

NYHEDSMAILEN DU IKKE VIL GÅ GLIP AF