Services

Anlæg for trykforøgning og fækalieanlæg dimensioneres og leveres ofte fra vort lager

Smedegaard pumper

Electrocare udfører salg og service på Smedegaard pumper af følgende typer.

 

Produkter
Smedegaard fremstiller hele spektret af cirkulations- og centrifugalpumper til varmeanlæg, brugsvandsanlæg samt køleanlæg i alle størrelser. Endvidere produceres komplette trykforøgeranlæg samt energibesparende styringer.

 

Villacirkulationspumper
Smedegaards villa cirkulationspumper er konstrueret, så de bruger mindst mulig energi, og de anvendte materialer påvirker ikke miljøet, hverken før eller siden. Motoren består af rustfrie dele indvendigt og lejerne løber i kul, hvilket giver en meget stabil drift og lang levetid.

 

EV flertrins cirkulationspumper
Smedegaard introducerer cirkulationspumpen med kun 3 dele, statoren, rotorpakken med løbehjul samt pumpehuset. Denne unikke 1-2-3 konstruktion anvendes i alle Smedegaards vådløber cirkulationspumper. Dette nye koncept giver økonomiske, miljømæssige og tekniske fordele. De anvendte materialer i konstruktionen påvirker ikke miljøet eller omgivelserne hverken før eller siden.

 

Cirkulationspumper  – selvregulerende – ErP konform
Smedegaard SimFlex cirkulationspumper er svaret på energi frås og vandstøj i varmeanlæggets rørføring.
Al betjening og indstilling foregår ved hjælp af den blå drejeknap – ingen kompliceret programmering og indstilling.
Hurtig og nøjagtig automatisk tilpasning af kapacitet ved ændrede driftsforhold – større energibesparelse.
Signalindgange for Alarm, 0-10V, start-stop, kommunikation pumper imellem er integreret i pumpens klemkasse – ingen ekstra moduler.

 

Forbrugsvandspumper i støbejern og bronce
Et unikt anti-kalk system kaldet ”TUT” (trykudligningstætning) sørger for at forlænge levetiden for Smedegaards gule ”V” og ”VZ” pumper, ved cirkulation af det i Danmark meget kalkholdige brugsvand. TUT´en sørger for, at det kun er det samme vand, der cirkulerer inde i motoren. Derved forhindres en større kalkafsætning i motoren.

 

OmegaDrive selvregulerende In-line pumper
OmegaDrive In-line centrifugalpumper er konstrueret med integreret frekvensomformer for automatisk tilpasning af kapaciteten afhængig af anlæggets belastsning. Kapacitetskurver og andre specifikationer for OmegaDrive er de samme som for Omega pumperne uden frekvensomformeren integreret. Med OmegaDrive kan der opnås væsentlige elektriske og termiske energibesparelser, såvel som støjreduktioner.
Highlights.

 

Omega In-Line centrifugalpumper
Omega In-line et-trins centrifugalpumper er konstrueret til varme-, køle og brugsvandsanlæg, hvilket kræver at de er lydsvage, og at motor og akseltætning kan tåle kontinuerlig drift. Elektromotoren er dimensioneret med høj virkningsgrad, og således, at den ikke overbelastes i noget driftspunkt på pumpekurven. Akseltætningen er en kvalitets akseltætning, der fås i mange varianter for flere applikationer.

OmegaDrive er den samme pumpetype men med integreret frekvensomformer for selvregulerende pumpedrift.

 

VM – Vadstena Inline Pumper
Smedegaard har i efteråret 2004 overtaget produktionen og kunderne til de kendte VM-Vadstena In-line cirkulationspumper fra det svenske pumpefirma ABS. VM pumperne er kendte for deres lave energiforbrug samt lange levetid.

 

VM/VVC/VMP pumper, service og reservedele
Produktionen af VM pumper, reservedele og udskiftningspumper er blevet integreret i Smedegaard´s produktion i Glostrup, hvilket sikrer den fortsat høje kvalitet af VM produktprogrammet.

 

Markedet bredeste program i cirkulations- og centrifugalpumper
Med overtagelsen af VM pumperne kan Smedegaard kan præsentere markedets største program i våde og tørre cirkulations- og centrifugalpumper med motorstørrelser fra 60watt op til 132kw og rørtilslutninger fra 20mm op til 300mm.

 

N og NM normpumper
Smedegaard N og NM pumper er konstrueret i henhold til ISO 2858. Pumperne er med standard elektromotor 2- 4- eller 6-polet. N pumperne er monteret på bundplade med en kobling imellem pumpehus og motor. NM pumper har motoren direkte monteret på pumpehuset og er uden bundplade. Pumperne anvendes i industrien til pumpning af ikke agressive medier.

 

Dykpumpe serie KS
Smedegaard KS dykpumper i rustfri udførelse, anvendes til pumpning af grundvand, gråt spildevand fra husholdning, swimmingpools, kældre, udgravninger, m.m. indenfor VVS, byggeri, industri, landbrug, mejerier, m.m. Maksimum partikel størrelse 10 mm. Pumperne er beregnet til kontinuerlig drift, også selvom pumpen kun er delvis neddykket.

 

HIL flertrinspumper
Smedegaard´s HIL flertrinspumper anvendes i Smedegaards trykforøgningsanlæg hvor vandtrykket ikke er tilstrækkeligt, i hydroforanlæg, i autovaskeanlæg, i markvandingsanlæg, som kølevandspumpe, brandpumpe, kedelfødepumpe, spulepumpe, m.m. HIL pumperne er fremstillet primært af rustfrit stål og materialevalg og motorstørrelser sikrer lavt energiforbrug og lang levetid.

 

Trykforøgeranlæg og trykholdesystemer
Smedegaard fremstiller et komplet program af trykforøgeranlæg og trykholdesystemer. Programmet omfatter enkelt- og flertrinsanlæg mekanisk reguleret eller reguleret med pumper med ingreret frekvensomformer eller separat frekvensomformer. Anlæggene leveres enten som standard anlæg eller de kan projekteres i henhold til kundens specifikationer. Anlæggene er alle forberedt for nutidens CTS/SRO anlæg.

 

Trykholdesystemer
På fabrikken i England producerer Smedegaard trykholdesystemer til alle typer af varme- og koldtvandsanlæg. Kontakt Smedegaard for nærmere tekniske specifikationer.

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE  –  RING ELLER SKRIV TIL OS
38 34 60 10
København
47 77 01 22
Frederiksværk
58 53 01 11
Slagelse

Electro Care Leverer – Hvad kan vi hjælpe dig med?

SERVICE OG REPARATION

Service og reparation
Gennem en årrække har vi opbygget en væsentlig faglig ekspertise om alt vedrørende elektromotorer, pumper, ventilatorer, gear og generatorer.

PUMPESERVICE

Pumpeservice

Driftsikkerheden er i focus når vi servicere alt fra cirkulationspumper til dræn- og spildevandspumper. Tryghed er nøgleordet.

Tilstandskontrol

Tilstandskontrol
Electrocare har fokus på at du skal undgå omkostningstunge produktionsstop – og et af vores kerneområder er forebyggende og tilstandsbaseret vedligeholdelse.

Lejestrømsmåling

Lejetrømsmåling
Undgå ødelagte motorlejer som følge af skadelige lejestrømme. Hos Electro Care har vi specialiseret os i fjerne eller minimere de ødelæggende lejestrømme.

Electro Care samarbejder med markedets bedste leverandører

Gør brug af branchens bedste team

Når du samarbejder med Electro Care får du adgang til branchens dygtigste medarbejdere.
De drømmer om Ohm og watt om natten og spiser viklinger til morgenmad.

KØBENHAVN

Steen Hansen - Electrocare
Steen Hansen
Afdelingsleder, Salg og produkter
T: (+45) 38 34 60 10 steen@electrocare.dk
Steen Dahlstrøm
Steen Dahlstrøm
Key Acc. Man., Tilstandskontrol
T: (+45) 38 34 60 10 steend@electrocare.dk
Hans P. Friis
Serviceleder, Pumper
T: (+45) 38 34 60 10 hans@electrocare.dk
Ove Jørgensen
Produktchef, Drives
T: (+45) 25 26 99 66 ove@electrocare.dk

Frederiksværk

Henrik Aaen Petersen - Electrocare
Henrik Aaen Petersen
Afdelingsleder, Elektroteknik
T: (+45) 47 77 01 22 aaen@electrocare.dk
Jack Rasmussen
Jack Rasmussen
Key Acc. Man.
T: (+45) 47 77 01 22 jack@electrocare.dk
Tonny Nielsen - Electrocare
Tonny Nielsen
Serviceleder, Elektroteknik
T: (+45) 47 77 01 22 tonny@electrocare.dk

Slagelse

Henrik Hulstrøm
Henrik Hulstrøm
Afdelingsleder
T: (+45) 58 53 01 11 hh@electrocare.dk
Henrik Norman Andersen
Key Acc. Man.
T: (+45) 30 35 37 31 hna@electrocare.dk

NYHEDSMAILEN DU IKKE VIL GÅ GLIP AF